2021-2022 Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirirldi.

20 Haziran 2022, Pazartesi 295

Mühendislik Fakültemiz bünyesinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı lisans öğrencileri için Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özgür EMİNAĞAOĞLU, Mühendislik Fakültesi Hocalarımız ve öğrencilerimizin aileleri katılmışlardır. Fakülte birincisi öğrencimizin konuşmasının ardından, öğrencimizin velisi tebrik konuşmasını yapmıştır. Takiben, Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil AKINCI, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özgür EMİNAĞAOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN öğrenciler ve ailelerine ithafen tebrik konuşmalarını yapmışlardır. Dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri Rektörümüz, Dekanımız ve Hocalarımız tarafından takdim edilmiştir. Harita Mühendisliği Odası İl temsilcisi, mezun olan öğrencilerimize hediyelerini takdim etmiştir. Son olarak kep atma merasimi, mezuniyet pastası kesimi ve fotoğraf çekimleri ile tören sona ermiştir.